Gedachten komen omhoog zodat jij ze kan herkennen en erkennen.

Emoties komen omhoog zodat jij ze kan voelen en loslaten.

Emoties  zijn herinneringen, ervaringen, situaties uit jouw verleden die negatieve gevoelens met zich hebben meegebracht die jij op dat moment niet gevoeld hebt. De energie ervan heb jij opgeslagen in jouw lichaam. Bv: verdriet, boosheid, frustratie, ……

Gedachten zijn herinnneringen, ervaringen, situaties uit jouw verleden waar jij negatieve ervaringen hebt gehad. Door deze ervaring onstaan bepaalde gedachten waar jij niet meer van los komt en die jij tot jouw waarheid maakt. Jij gelooft, denkt dat jij dit nu bent. Bv: ik ben niet goed genoeg, ik kan dat niet, ik ben dom, ……..

Deze twee samen houden elkaar in stand. Vanuit emoties ontstaan er gedachten en vanuit gedachten ontwikkelen er emoties in jou.

 

Emoties en gedachten hebben een grote invloed op jouw leven en lichaam. Ze bepalen hoe jij denkt, handelt, keuzes maakt, hoe jij je voelt, hoe jij over jezelf denkt en nog veel meer.

Op een dieper niveau leid dit tot een gedachte van  ‘niet goed genoeg zijn’ of een gevoel van ‘niets waard zijn’.

Gedachten worden opgeslagen in jouw onderbewuste en vanaf dan geloof jij dat dit waar is. Gedachten ervaar je meer of kom je mee in aanraking wanneer jij dingen doet, handelt, onderneemt. Gedachten worden geactiveerd wanneer anderen een oordeel hebben over jou, je iets niet goed doet, fouten maakt, jij niet ‘voldoet’ aan de behoeften van anderen, …..

Jij ga twijfelen, jij wordt onzeker, je probeert je eruit te praten of andere te overtuigen, 

De uitdaging bij gedachten is dat jij ze gaat herkennen en erkennen. Het is immers niet waar wat jij bent gaan geloven over jezelf. Het is enkel een gedachte die jij nu geloofd. Het is belangrijk dat jij deze gedachte gaat herkennen als niet waar en dan gaat erkennen wat jij er over bent gaan geloven.

 

Emoties slapen in jouw lichaam. Wanneer ze getriggert worden door iemand of iets worden ze ‘wakker’ en komen ze omhoog dwz dat jij ze voelt in je lichaam en heel vaak word je dan de emotie.

Dan ben jij  het verdriet, dan word je boos, dan voel jij je schuldig, ……

Het is echter niet de bedoeling dat jij de emotie word maar dat jij hem gaat  VOELEN als een ervaring, situatie, herinnering uit het verleden die je toen niet gevoeld hebt.
Wanneer een emotie gevoelt is dan kan hij je lichaam verlaten.

Het lijkt simpel om gedachten te gaan herkennen en erkennen en de emoties te gaan voelen. Maar vaak zitten hier allerlei patronen, mechanisme, blokkades op die dit gaan verhinderen.

Hierdoor komen nu veel mensen in de knoei met zichzelf.
Want gedachten blijven oppoppen in jouw hoofd komen tot jij ze gaat HERKENNEN en ERKENNEN.  Emoties blijven omhoog komen in jouw lichaam tot jij ze gaat VOELEN en LOS LATEN. 

 

Er is niets fout met wat je momenteel allemaal voelt, merkt, gewaar word.

Het is een KANS om te groeien!

 

Waar het je vroeger nog lukte om negatieve emoties en  gedachten te onderdrukken of te negeren gaat dit nu niet meer. Ze komen naar boven om gezien, gehoord en gevoeld te worden en daarna los te laten. Alles wat naar boven komt zijn oude herinneringen,  ervaringen, situaties uit je verleden, die jij nog meedraagt en tot jouw waarheid hebt gemaakt. Deze herinneringen, ervaringen, situaties hebben een grote invloed op jouw huidige leven. Wanneer jij je hiervan bewust word kan jij ze loslaten, groeien en worden wie je BENT ❤

  • Wanneer dit pad inslaat zal je alleen maar groeien, krachtiger worden en meer bewust in het leven staan.
  • Je krijgt meer duidelijkheid in jouw patronen, gedachten en emoties.
  • Je gaat meer luisteren en durven vertrouwen op je innerlijke weten en voelen en jouw saboteurs herkennen.
  • Je kijk op het leven zal veranderen, je zal meer  compassie, begrip, gelijkwaardigheid,  harmonie, vreugde ervaren en ZIJN.
  • Je emoties en gevoelens nemen je niet meer over, je leer ermee werken en ze loslaten.
  • Er zal meer rust, harmonie en vertrouwen zijn.
  • Fysieke klachten gaan afnemen en je energie zal toenemen.

 

Laat het oude los zodat de nieuwe jij kan ontstaan❤️

 

reactie van een deelnemer
Ben vorige week op deze workshop geweest van Diane en beveel het echt iedereen aan omdat het je zoveel lichter en bewuster maakt van je dagelijkse leven.
En het is ook zo fijn om te weten dat we niet perfect hoeven te zijn. En dat niemand dat is,
Nogmaals heel veel dank voor deze mooie workshop????????

 

Neem deel aan dit webinar: je krijgt een opname, zodat je dit kan terug kijken.

  • woensdag 13 april om 19 u 
  • woensdag 11 mei om 19 u

Wanneer jij niet kan deelnemen kan je de opname ontvangen.

Prijs: 47 euro

Schrijf in door onderstaand formulier in te vullen