Workshop: Jezelf vinden, worden en zijn.

Op innerlijk niveau heb jij hard aan jezelf gewerkt, om alle overtuigingen, blokkades, patronen en mechanisme weg te werken die een schaduw wierpen over je werkelijke ik.
 
Jij hebt voor jezelf helder hoe jij de dingen ziet, wie jij bent en wat je wil.
 
Maar deze nieuwe jij zit nog veilig verstopt in jezelf. Af en toe durf je deze te laten zien aan andere bij wie jij goed voelt.
 
Maar het verlangen om deze nieuwe ik nu ook te tonen aan ‘de hele wereld’ neemt steeds meer toe. Jij wil worden en zijn wie je werkelijk bent.
 
Maar dit is moeilijker dan gedacht en lijkt niet te vlotten. Dit komt omdat je nu op een nieuwe laag komt met (on)bewuste overtuigingen, pijn, emoties, mechanisme, …..en deze vragen om een andere aanpak. Hieronder enkel (on)bewuste angsten, emoties, mechanime,….
  • Jouw kernpijn is de angst om afgewezen en afgekeurd te worden.
  • Jouw overtuiging ‘ik ben niets waard’
  • Mechanisme: De controleur: deze houdt controle over al jouw emoties. De pleaser: deze gaat zich aan passen, zijn mond houden, een ander naar zijn zin maken. De optimist: deze denkt altijd positief, zet een  masker op, als je blij bent dan is alles in orde. De perfectionist: als ik alles perfect doe dan is het goed. Al deze mechanisme zijn ontstaan vanuit de overtuiging ‘ik ben niets waard’ en de angst om afgewezen en afgekeurd te worden?
  • Emoties en patronen: faalangst, onzekerheid, onrust, verdriet, onmacht, boosheid, uitstelgedrag, …
  • Daarnaast is veiligheid ook een belangrijk thema. Ooit was het niet veilig om je werkelijke ik te zijn waardoor jij je lichaam ‘verlaten’ hebt. Hierdoor is je lichaam, je ziel, je bewustzijn, je energetisch systeem niet meer geaard en je vrouwelijke en mannelijke energie uit balans.
 
Als deze dingen samen waar je je deels bewust en deels niet bewust van bent zorgen ervoor dat het niet lukt om je werkelijke ik te worden en neer te zetten in het leven. Dit maakt het maken van nieuwe keuzes moeilijk, hierdoor blijf je ‘hangen’ in wat je niet meer wil, kom je niet in actie, herval je regelmatig in negatieve patronen, blijven situaties zich herhalen, komt datgene waar jij zo verlangt maar niet, ……
 
Herken jij dit?
 
Neem dan zeker deel aan de workshop. Er zal veel helder worden en jij ontvangt ook nieuwe handvaten om verder te kunnen.
 
Volg dan de online workshop: Jezelf vinden, worden en ZIJN
Wanneer: woensdag 16 november om 19 u
Waar: online via Zoom
prijs: 47 €