Je bekijkt nu Workshop: Gewoon ZIJN

Workshop: Gewoon ZIJN

GEWOON ZIJN staat voor mij aanwezig zijn in je lichaam, in het hier en nu met een open hart en dan het leven LEVEN zoals jij het wil in verbinding met de mensen die jij graag ziet.

Toch is het vaak een uitdaging om GEWOON te ZIJN in een maatschappij waar veel moet, het zichtbare en doen belangrijk zijn.

Het geeft onrust, druk, stress, perfectionisme, onzekerheid. Omdat jij bent gaan geloven dat jouw waarden en normen ‘fout’ zijn en dat je moet DOEN om erbij te horen terwijl jij wil ZIJN.

Dit leid vaak tot de behoefte om jezelf te bewijzen in het leven met wat je DOET. Hierdoor ga je veel belang hechten aan geld, erkenning, succes, een mooi huis, sterk en mooi lichaam,…maar het gevolg is dat jij jezelf voorbij loopt.

Vanuit controle en “alles zelf in de hand te hebben” probeer je dit te bereiken. Hierdoor heb jij het constant ‘druk’, neem je weinig tijd voor jezelf, geef je tijd weg die doelloos en onbestemd is, wil je alles al hebben voor het er is en ben je ongeduldig.

Ook ben je geneigd om veel te denken, te piekeren, en je zorgen te maken. Je merkt dit door het angstig heen en weer springen van gedachten in je hoofd, rusteloosheid, een gevoel van leegte en het gemis van een doel in het leven.

Dit zijn allemaal kenmerken van een gejaagd leven, waar veel moet en uiterlijke prestaties belangrijk zijn.
Dit staat mijlenver af van GEWOON ZIJN en van rust, vreugde, plezier en van de zachte, verbindende en vloeiende energie die je zoekt.
Dit wil niet zeggen dat jij niets mag doen. Maar de manier vanwaar je iets doet maakt het verschil. Als jij vanuit GEWOON ZIJN gaat doen is dat vanuit een heel andere energie dan van uit MOETEN.

Loop jij hier ook tegenaan en heb jij geen idee hoe jij GEWOON kan ZIJN neem dan zeker deel aan de workshop.

GEWOON ZIJN lukt niet omdat hier een overlevingsmechanisme, ik noem het de ‘martelaar’, achter zit. De ‘martelaar’ werkt met jouw gedachten en overtuigingen en heeft maar 1 doel en dat is jouw gedachten, overtuigingen in stand te houden door te bewijzen dat ze waar zijn. Hij gelooft dat jij dan veilig bent.
De kernovertuiging die hier op zit is ‘ik ben niet goed’, ‘ik doe niets goed’ en hierdoor ga jij jezelf veroordelen en afbreken. Elke keer jij dit doet word je hierdoor geraakt in je hart en neemt de liefde voor jezelf af. Om met deze pijn te kunnen dealen ga jij doen en zou hoop jij goed gevonden te worden door anderen. 

Uiteraard zit hier veel meer achter maar als jij begrijpt hoe het werkt stelt het jou ook in staat om eraan te werken en uiteindelijk de ‘martelaar’ te ontmantelen.
Zodat jij GEWOON kan ZIJN.

Wil jij hier meer over weten zodat jij hier mee aan de slag kan gaan neem dan zeker deel.

Het zal jou een heel andere kijk op het leven geven.

We sluiten de sessie af met de sacred activations.
De sacred activations is een heel krachtige methode om dingen, gedachten, patronen, overtuigingen, mechisme te verwijderen uit jouw systeem.

  • Wanneer: 12 april 19u ( wanneer je niet kan deelnemen op dit tijdstip kan je toch inschrijven en krijg jij de opname)
    Online via Zoom, je krijgt de link na inschrijving
    prijs: 37,50 euro