Sacred activations

De sacred activations is energie rechtstreeks van de bron en de hoogste energie die momenteel beschikbaar is in het universum om mee te werken.

 

Het is pure en onvoorwaardelijke liefde.

 

Tamra Oviatt heeft deze doorgekregen in een kerk in Schotland. Deze energie gaat voorbij ego, drama, agenda’s en vooral angst. Het is een energie van volledige acceptatie en vertrouwen.

Deze activaties bevrijden je van honderden tot duizenden geloofssystemen en beperkende programma’s in 1 keer. Dit zorgt voor grote veranderingen in je leven. Veel activations koppelen je ook nog eens los van collectieve veld. Je leven kan onbewust gesaboteerd worden als je ingetuned zit op de linaire programma’s van het collectief bewustzijn. Door je hiervan los te koppelen word jij bevrijd van op angst gebaseerde energie en word je frequentie verhoogd.

Momenteel werk ik met 30 sacred activations, hier enkele voorbeelden.

  • Christusbewustzijn, flower off life : geeft helderheid, helpt bij piekeren, geeft kracht en bevrijd je bij zelfveroordeling, het heelt het hart en vult het met vreugde en verhoogt je vibratie, ontkoppelt je van het 3d veld en verbindt je met 5d veld.
  • Moeder maria: brengt bewustzijn van het onvermogen van anderen om lief te hebben, werkt op liefde, maakt bewust van wie je werkelijk bent, zuivert woede en oordeel, verhoogt het vermogen om lief te hebben.
  • Avebury stonehenge: vergroot je helende en paranormale vermogens
  • Familieopstelling: zuivert woede, oordeel, schuldgevoel, en haat ivm je familie
  • originele lichttaal: zorgt ervoor dat je meer bij jezelf kan blijven en niet van slag te geraken van emoties van anderen.
  • Herconnectie en herstel van het innerlijke kind: Healing en clearing van trauma’s opgeslagen in het innerlijke kind, terughalen van zielsdelen, energielekken uit andere levens, …. zodat jij terug in jouw kracht en potentie komt.
  • Martelaar: deze is voor mensen die zichzelf wegcijferen voor anderen, een ander op de eerste plaats zetten, veel mensen hebben programma’s dat ze zichzelf moeten opofferen en martelen voor anderen. Ze koppelen je los van het collectief bewustzijn zodat je voor anderen kunt zorgen en houden zonder dat ze je leegtrekken.

Deze activaties kan je online of live ontvangen en neemt ongeveer een uur in beslag. Eerst een kort gesprek om te zien welke activations jij nodig hebt en dan kan jij deze ontvangen. Ze werken nog weken door na de activatie. Jij kan ze inplannen voor 75 euro.

Ik ben hier nu al enkele weken weken mee aan de slag in mijn praktijk en heb al heel mooie veranderingen zien gebeuren bij mezelf en mijn klanten.

Wil jij eerst wat meer info of deze sacred activations ontvangen klik hier onder op de balk.