Op zoek naar antwoorden, op zoek naar jezelf – Welkom bij “Gewoon Zijn”

Ben je het contact met je ware identiteit en levensdoelen kwijtgeraakt? Heerst er vaak een dominante stem in je hoofd die je volledige controle lijkt te hebben over wie je bent. Deze stem leidt je naar beslissingen, keuzes en uitspraken die volledig voorbijgaan aan je diepste verlangens, behoeften en wensen.

Je hebt jezelf herhaaldelijk beloofd om het anders te doen, om eindelijk voor jezelf te kiezen en te handelen volgens je eigen wensen. Maar het lijkt maar niet te lukken.

Het is als verdwalen in de schaduwen van je eigen gedachten en emoties. Dit kan leiden tot een voortdurende ontevredenheid, het ontbreken van vreugde in je leven, en een diep verlangen naar verandering. Twijfel, gebrek aan zelfvertrouwen, negatieve gevoelens en gedachten lijken de overhand te nemen. Je verliest het vertrouwen in je eigen gevoel, intuïtie en innerlijke weten. Er ontstaat een kloof tussen wat je denkt, wat je voelt en wat je doet. Het gevoel van minderwaardigheid, het idee niet gezien of gehoord te worden, komt steeds terug. Je voelt je gevangen en leeft voortdurend onder stress en druk. Het lijkt alsof je niet meer in jezelf gelooft en je eigen waarde betwist. Herken je angsten, innerlijke onrust, faalangst, stress en onzekerheid?

Maar weet dat het leven niet hoeft te blijven zoals het is. Dit is het moment om de regie in eigen handen te nemen en te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je diep van binnen wilt.

Ben je er klaar voor om jezelf te vinden, te worden en simpelweg te ZIJN!

Ik ben er voor jou als je:

 1. Klaar bent met de last van al je problemen, twijfels, angsten, onzekerheden, patronen en gedragingen die je tegenhouden. Samen werken we eraan om meer innerlijke rust, vertrouwen en harmonie te ervaren.

 2. De drang voelt om te ontdekken wie je écht bent en wat je werkelijk wilt in het leven. We gaan op een reis naar zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

 3. Bereid bent om te groeien en te leren hoe je jouw leven in een positieve richting kunt sturen. Samen ontrafelen we de tools en inzichten die jouw levenspad verhelderen.

 4. Je angsten wilt omzetten in innerlijke kracht, moed en liefde. Samen vinden we manieren om je angsten te overwinnen en ze te transformeren tot jouw grootste troeven.

 5. Herken je het verlangen om uit je hoofd te stappen en simpelweg weer te ZIJN? Voel je je vaak losgekoppeld van je eigen lichaam, hart, intuïtie, gevoel, innerlijk weten en emoties? Dit kan leiden tot een gevoel van vervreemding van jezelf en een constante zoektocht naar een diepere verbinding met wie je werkelijk bent.

Ik ben er om je te ondersteunen op je reis naar GEWOON ZIJN – in harmonie met je ware zelf. Samen gaan we deze uitdagingen aan en streven we naar persoonlijke transformatie en groei.

Je hoeft deze reis niet alleen te maken. Ik ben er om je te begeleiden op je ontdekkingsreis naar jezelf.

Het belangrijkste is dat jij bereid bent om samen met mij aan de slag te gaan. Je krijgt toegang tot een schat aan oefeningen, methoden, inzichten en mijn persoonlijke begeleiding. Dit traject beslaat een periode van 3 maanden en omvat:

 • 8 sessies 1-op-1 van ongeveer 1.5 uur.
 • Ondersteuning via WhatsApp.
 • Oefeningen en handvatten je emoties en gedachten in evenwicht te brengen.
 • Audio’s met oefeningen om te voelen en waar te nemen met jouw lichaam in het hier en nu.
 • Tools die je kunt toepassen wanneer je overprikkeld bent op mentaal, fysiek of emotioneel niveau.
 • Inzichten op persoonlijk en sociaal vlak.
 • Heling van pijn, verdriet, boosheid, en meer.
 • Energetische behandelingen voor verlichting en algemeen welzijn.

Dit alles krijg je voor 990 euro. Als je dit traject kiest, ontvang je ook nog een volledige uitwerking van al jouw gezinsleden (nine star ki) ter waarde van 125 euro helemaal gratis.

Dit is wat anderen zeggen over dit traject:

Anoushka: “Ik ben 2 jaar geleden gecrashed. Heel wat stapjes gezet, 1 voorwaarts, 2 achterwaarts. Vorig jaar de workshop gevolgd bij Diane en daarna in een traject gestapt. Kan het iedereen aanraden, ben een ander iemand, weet wie ik ben… Ze geeft je een andere zienswijze, eentje die we allemaal vergeten zijn.”

Nelleke: “Ik had al wat ervaring met mezelf laten begeleiden, maar wat Diane me wist te geven blies me toch van mijn sokken. Een traject om U tegen te zeggen.”

Caroline: “De persoon die ik blijf bedanken om mij de goede richting in te sturen van dag 1 en enorm te steunen in de loop der tijd. Diane heeft mezelf de problemen laten opzoeken, te herkennen en aan te pakken. Inzicht in het leven laten brengen hoe ik met mijzelf gelukkig door het leven kan gaan… De rest van het geluk volgt vanzelf.”

Als je klaar bent om aan de slag te gaan en jezelf te vinden, worden en ZIJN, neem dan contact met me op. Samen gaan we op reis naar een leven vol rust, vertrouwen en harmonie.

Meld je nu aan voor dit traject