Waarom kan net ik je helpen?

Gewoon Zijn

Mezelf weer gevonden.

In deze maatschappij waar je heel veel rollen tegelijkertijd moet vervullen, verlies je jezelf en je eigenheid makkelijk uit het oog. Dit was ook bij mij. Lees mijn verhaal.

Mijn verhaal.

In 2012 stond mijn leven ineens stil mijn lichaam blokkeerde, alle energie was eruit en had allerlei fysieke klachten. Daar zat ik dan 38 jaar, 2 kleine kindjes en een gezin te runnen.
Wat toen mijn dieptepunt was zou later mijn keerpunt zijn.
Hoewel ik toen fysiek bijna niets kon wist ik wel vanaf nu ga ik het anders aanpakken. Ik nam verantwoordelijkheid voor wat me overkomen was en ging de antwoorden bij mezelf zoeken. Een grote ontdekkingsreis naar mezelf kon beginnen.

Wie was ik?
Wat wil ik?
Hoe ben ik hier beland?

Ik kwam erachter dat mezelf stilaan was kwijtgeraakt toen ik moeder was geworden. Zonder dat ik er erg in had was ik me volledig gaan aanpassen. De zorg van mijn kindjes en man waren op de eerst plaats komen te staan. Mezelf had ik op de achtergrond gezet en mijn ambities opgeborgen voor later. Zo ging het leven door, werken, voor je gezin zorgen, huishouden doen, ….
In loop der jaren kwamen er allerlei klachten op mijn pad, buikpijn, pijnlijke spieren, altijd moe, pms klachten, … alles heb ik laten onderzoeken maar er was niets aan de hand, ik was gezond. Om hier mee om te kunnen gaan ging ik mijn lichaam steeds meer negeren. Zo gauw ik iets voelde schakelde ik over op mijn hoofd. Was constant aan het piekeren en ging voor alles oplossingen bedenken in mijn hoofd. Probeerde de onrust in mijn lichaam te temperen door alles te gaan controleren en strakke schema’s aan te houden. Door altijd bezig of druk te zijn kon ik mijn gevoelens negeren. Constant hele gesprekken in mijn hoofd aan het voeren wat ik beter had kunnen doen en zeggen. Heel de tijd op zoek naar het missende stukje van mijn geluk. Altijd bezig met alles wat zich buiten mij bevond.
Maar in 2012 was het op, ik kwam in een burn out. Ik had geen energie meer om weg te lopen voor alles wat ik voelde en in mezelf aanwezig was. Nu moest ik het wel anders gaan doen, geen andere optie .
Hier begon mijn ontdekkingsreis naar mezelf.❤
Ik liet me inspireren door boeken te lezen, volgde verschillende cursussen, liet me begeleiden door de juiste mensen en wat me het meeste heeft geholpen ik ging de antwoorden in mezelf zoeken. Door dit alles heb ik mezelf terug leren kennen en weet ik nu wie ik ben en wat ik wil. Mijn verhaal heeft mij geïnspireerd om andere vrouwen die zichzelf ook zijn verloren door het leven de weg naar zichzelf terug te laten vinden.
Nu kan ik zeggen dat ik terug tonnen energie en inspiratie heb. Mijn fysieke klachten bijna allemaal van de baan zijn. Mijn leven terug in evenwicht is . Ik ben moeder, maak tijd voor mijn gezin, geef mijn kinderen en man de aandacht die ze nodig hebben, ben er als ze ergens mee zitten, doe leuke dingen met ze,… En daarnaast ben ik Diane, iemand die haar dromen waar maakt, tijd maakt voor wat ze wil, iemand die zichzelf laat zien en trots is op wat ze doet. Het maakt me blij en gelukkig dat ik elke dag weer vrouwen mag inspireren en begeleiding in hun zoektocht naar wie ze werkelijk ZIJN.
Als jij me zou kennen dan weet je dat Ik graag de hele dag op blote voeten loop. Van de natuur, wandelen en yoga hou. Altijd bereidt ben om bij te leren. Alles uitleg met veel en grootse gebaren.

Diane

> Diane Keustermans
> Gelukkig getrouwd.
> Fiere mama van 2 kinderen
> Coach