Waarom kan net ik je helpen?

Gewoon Zijn

Ontdek mijn verhaal:

een reis van zelfontdekking, transformatie en empowerment.

 

Stel je voor: een reis naar het diepste wezen van jezelf, waar elke stap een ontdekking is en elke ademhaling een herinnering aan wie je werkelijk bent.

Dat is precies waar ik voor sta. Mijn naam is Diane, en ik ben jouw metgezel op deze ontdekkingsreis naar innerlijke groei en zelfrealisatie, naar Gewoon ZIJN.

Gedreven door een passie voor het menselijk potentieel en een diepgeworteld geloof in de kracht van zelfbewustzijn, begeleid ik anderen op hun pad naar zelfontdekking en transformatie.

Mijn eigen reis begon in 2012, toen ik thuis kwam te zitten met een burn-out. Plotseling kon ik niets meer en moest ik op zoek naar antwoorden en oplossingen die niet direct voorhanden waren. Ik wist dat de antwoorden in mezelf moesten liggen, maar had geen idee waar te beginnen. Op dat moment had mijn hoofd de leiding en was de verbinding met mijn lichaam, hart en mezelf ver te zoeken.

Toch kwamen vanaf dat moment de juiste mensen, inzichten, boeken en ervaringen op mijn pad. Dat was het begin van mijn zoektocht naar mijn ware zelf. Nu, vele jaren later, wordt mijn pad steeds duidelijker en kom ik steeds dichter bij mijn ware Zelf. Het was niet altijd makkelijk, maar ik ben dankbaar dat ik deze weg heb gekozen. Sinds 2018 begeleid ik ook anderen op dit pad, en dat vervult me met vreugde.

Mijn eigen ervaringen, inzichten en blokkades kan ik nu inzetten om anderen te helpen. Ik begrijp hoe het voelt wanneer het hoofd tegenwerkt en emoties en angst de overhand nemen. Ik heb dit allemaal zelf ervaren en moest zelf ontdekken hoe ik hiermee om kon gaan en hoe ik hieruit kon komen. En deze kennis deel ik graag met jou om ook jou de weg naar jezelf te wijzen, om uit je hoofd te geraken en terug de verbinding te maken met je innerlijk voelen en weten, met jouw intuïtie, jouw hart, jouw gut feeling, jouw instinct, enzovoort.

Welkom bij Gewoon ZIJN, waar we samen op reis gaan naar de kern van wie jij werkelijk bent.