Waarom kan net ik je helpen?

Gewoon Zijn

Mezelf weer gevonden.

In een wereld waar je vaak meerdere rollen tegelijk moet vervullen, is het gemakkelijk om jezelf en je eigenheid uit het oog te verliezen. Dit is ook mijn ervaring. Ontdek mijn verhaal.

Mijn verhaal.

Ik ben Diane, een vrouw die vastbesloten is om alles uit het leven te halen wat mogelijk is.

Mijn reis begon met het verlangen om het leven, mezelf en anderen te begrijpen, vooral om grip te krijgen op de complexiteit van het bestaan. Dit verlangen werd urgent toen ik in 2012 werd geconfronteerd met een burn-out, wat mijn leven tijdelijk stilzette en me dwong om diepgaand naar mezelf te kijken.

In de vroege stadia van dit bewustwordingsproces besefte ik dat ik de verbinding met mezelf was kwijtgeraakt.

Mijn zoektocht naar zelfkennis begon, en naarmate ik dieper in mezelf doordrong, kon ik zien wie ik was geworden en waar dit niet overeenkwam met de diepere verlangens in mijn hart.

Via intens innerlijk werk kwam ik tot de kern van mijn identiteit en ontdekte ik wie ik werkelijk was en wat ik wilde.

Echter, de Diane diep van binnen was niet zichtbaar aan de buitenkant. Ik wist wie ik was maar leefde dit niet.

De tweede fase van mijn bewustwordingsproces werd getriggerd door relatieproblemen met mijn man. Deze diepgaande ervaring bracht intense pijn van afwijzing en afkeuring naar boven. Het leidde tot een ontworteling, waarbij ik mijn houvast in de buitenwereld verloor en gedwongen werd om steun bij mezelf te vinden. Dit proces was uitdagend maar ook uiterst leerzaam, en het bracht me uiteindelijk dichter bij de belichaaming van mijn ware zelf.

Nu ben ik aangekomen in mijn derde fase van bewustwording: de fase van flow.

Binnen en buiten werken samen om te zijn wie ik ben en te doen wat ik wil. Dit brengt harmonie, rust, geluk, vrede, plezier en genot in mijn leven. Ik deel graag mijn ervaringen en begeleid anderen op hun eigen pad naar bewustwording, zodat ook zij de kracht van innerlijke transformatie kunnen ontdekken. Samen gaan we op zoek naar jouw innerlijke flow en de vreugde van authentiek zijn.

> Diane Keustermans
> Gelukkig
> altijd bereid om te groeien
> Coach