Cursus Brain UP

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Je brein is vaak heel dominant, trekt alle aandacht naar zich toe waardoor de verbinding met je innerlijk weten en voelen, je zijn, je lichaam ondergeschikt raakt.

Hierdoor ontstaat er een onbalans tussen je linker en rechter hersenhelft waardoor er allerlei fysieke en mentale klachten en ongemakken ontstaan.

Concentratieverlies, verminderde focus, afnemen van de geheugenfuncties, negatief denken, piekeren, laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, faalangst, negatieve stemmingen, depressie, moeite met het verwerken van mentale, fysieke en emotionele prikkels (hsp), angsten…

Tijdens de cursus BRAIN UP gaan wij de verbinding herstellen en word jij baas over je eigen brein en liften we het op naar een volgend niveau.
Het geeft meer bewustwording en zijn, er ontstaat een betere verbinding met je lichaam en het helpt om in het hier en nu te komen waardoor
– Je werkgeheugen verbetert, je hersenkracht verhoogt en je reactietijd versnelt. Hierdoor kun je beter onthouden, sneller informatie verwerken en op dingen komen.
– Je stemming verbetert, je zelfvertrouwen en zelfliefde neemt toe.
– Het bestrijdt depressie en angst en geeft vertrouwen en rust.
– Vermindert stress en geeft meer focus en concentratie.
– Het zorgt ook voor meer lichaamsbewustzijn, inzicht in jezelf en verbetert de verbinding met je intuïtie, innerlijk weten en voelen.

Start cursus donderdag 28 september tot donderdag 28 december telkens van 19.30 tot 21.00 u. (14 weken)

Prijs: 275 euro

Waar: Alpaca Hoogstraten Bredaseweg 32 2322 Minderhout

Diane en Moon