Rust, inzicht, begrip en vertrouwen in jezelf vinden

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Geen categorie

Nine star ki is een methode om op een eenvoudige wijze meer over jezelf en anderen te weten te komen. Het brengt inzicht, begrip, rust, vertrouwen en duidelijkheid.

Momenteel is het best een uitdagende periode waar veel spanningen zijn. Het geeft een gevoel van onveiligheid waardoor het je lijkt te ontbreken aan vaste grond onder je voeten.

In je omgeving stuit je vaak op weerstand. Dit maakt dat jij gaat twijfelen, komt vast te zitten in je hoofd en geen blijf weet met je emoties. Jij kan je hierdoor heel eenzaam voelen.

Vaak stuit je ook op onbegrip en lijkt het of jij een andere taal spreekt. Anderen begrijpen niet wat jij bedoelt en ‘veroordelen’ jouw gedrag, woorden, Zijn.

Er zit iets in jou wat je dienstbaar maakt, jij je gemakkelijk aanpast, moeite hebt met grenzen aangeven. Het is sterker dan jezelf en het lukt niet om het te veranderen.

Aan de hand van jouw geboortedatum krijg je een nine star ki profiel dat gebaseerd op de 5 elementen aarde, metaal, water, hout en vuur. Het is een eenvoudige en toegankelijke methode voor iedereen.

Wil jij jouw nine star ki profiel kennen en het inzetten voor jezelf en jouw omgeving zodat:

  • je meer inzicht krijgt in jezelf, in jouw patronen, blokkades, steeds terugkerende situaties
  • jij jezelf en anderen beter leert begrijpen en verstaan waarom ze doen wat ze doen
  • je ontdekt waarom sommige mensen je leegzuigen, over je heen lopen, je klein en onbelangrijk laten voelen en andere je energie geven, sterk laten voelen, je kracht geven. 
  • jij kan zien dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft en een specifieke aanpak nodig heeft, je ontdekt ook wat jouw specifieke aanpak is
  • er meer rust, vertrouwen, begrip, harmonie in je leven ontstaat en alles eenvoudiger en mooier word.                              
  • het een grote hulp kan zijn bij jouw zoektocht naar jezelf en jouw doel in je leven. Waardoor jij krachtiger wordt, meer zelfvertrouwen ontwikkelt en steeds meer voor jouw waarheid kunt gaan staan                 

Workshop: Nine star ki inzetten om meer rust, vertrouwen, inzicht en duidelijkheid te ontvangen

Waar: Gaarshof 3 2321 Meer

Wanneer: 19u tot 22u

Prijs: 47 euro