Je bekijkt nu Loslaten van negatieve emoties en gedachten.

Loslaten van negatieve emoties en gedachten.

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Geen categorie
 
 • Jij staat altijd klaar voor anderen en wil iedereen helpen maar toch word dit vaak niet gezien, gehoord of erkent. Dit alles raakt je in je diepste kern, brengt je aan het twijfelen en hierdoor kan jij je heel eenzaam en onbegrepen voelen.
 
 • Jij vind het moeilijk om jouw mening te uiten, stuit vaak op onbegrip en het lijkt of niemand jouw verstaat. Anderen ‘veroordelen’ jouw gedrag, woorden, Zijn.  Hierdoor maak je jezelf vaak klein en onbelangrijk, houd jij je mond, ga je mee in de mening van een ander, pas jij je aan,…..
 
 • Negatieve emoties en gedachten kunnen je helemaal overnemen, je kan uren piekeren, nachten wakker liggen, allerlei dingen bedenken, hele gesprekken voeren in je hoofd,……maar zelden kom je tot een oplossing en blijf je in rondjes draaien.
 
 • Jij weet dat er veel in jou zit maar op de een of andere manier krijg je het er niet uit. Het maakt je onzeker, het brengt je tot stilstand. Je hebt geen idee hoe je dit kan veranderen. Jij weet niet meer wie je bent en wat je wil.
 
 • Je hoofd heeft het overgenomen van je gevoel, intuïtie, innerlijk weten. Waardoor jij er niet meer op durft te vertrouwen. Hierdoor ervaar je stress, onrust, prestatiedruk en heb je weinig energie. Het is sterker dan jezelf en het lukt niet om het te veranderen.
 

Waarschijnlijk herken je deze punten en verlang je naar helderheid, antwoorden en verandering.

 

Dit alles is ontstaan omdat jij ergens van jouw pad en jezelf bent afgeweken. Door allerlei ervaringen, situaties, herinneringen uit je verleden ben jij je gaan aanpassen. Dit is een onbewust proces die nu voor de ‘problemen’, de onrust, de fysieke en mentale klachten zorgen

Ook het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven is het gevolg hiervan.

Je voelt het, je weet het, je merkt het maar jij kan de vinger er niet opleggen. Het gevolg is dat je op zoek gaat naar antwoorden buiten jezelf. En die hoop je te vinden in een nieuwe job, partner, een reis, outfit,…..
Maar jij vind de antwoorden niet buiten jezelf ze zitten en zijn te vinden in
JEZELF.

Wanneer jij met jezelf aan de slag gaat en op een andere manier leert kijken naar jezelf en alles wat jouw overkomt dan ga jij het leven op een heel andere manier ervaren.

 • jij hoeft niet meer te strijden, jezelf te bewijzen of te vechten jij kan gewoon jezelf zijn en en deze ook laten zien. Anderen gaan je zien, horen en begrijpen.
 
 • Jij hoeft je niet meer weg te cijferen, aan de behoeften van anderen te voldoen, jezelf klein en onbelangrijk te maken. Jij komt in je kracht en gaat je zekerder voelen, minder twijfelen en durven uitkomen voor jouw mening en waarheid.
 
 • Jij gaat geaard zijn waardoor je stevig met je voeten op de grond staat en het leven zal je niet meer zo overweldigen. Je gaat minder last hebben van prikkels van buiten af, minder fysieke klachten en meer energie hebben.
 
 • Jij gaat thuiskomen bij jezelf hierdoor ga je jezelf liever zien, ga je beter je grenzen kunnen stellen, en meer zelfliefde ervaren. Je gaat gelukkiger zijn en meer vreugde ervaren.
 
 • Jij gaat vanuit zelfvertrouwen en zelfbewustzijn dingen verwezenlijken die in jou aanwezig zijn, jij wil jezelf tonen, jij wil iets in de wereld zetten. Het gaat ook duidelijk worden wat jouw missie, jouw doel jouw taak hier is.
 
 • Jij terug durven vertrouwen  op jouw innerlijk weten en voelen en beter contact ontwikkelen met jouw intuïtie. Jij gaat meer vertrouwen, verbinding en rust ervaren in jezelf en omgeving.
 
Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat jij je bewust wordt van je eigen beperkende gedachten, overtuigingen, besluiten.
 
Op deze avond gaan we hier mee aan de slag en ontvang jij inzichten, oefeningen, tools zodat jij GEWOON JEZELF KAN ZIJN.
Deze workshop is een eerste stap op jouw pad in de richting naar meer vertrouwen, rust, verbinding met jezelf en anderen. 
 
Wat brengt deze avond voor jou?
 

Jij krijgt meer inzicht krijgt in jezelf, in jouw patronen, blokkades, overtuigingen, steeds terugkerende situaties. Daarnaast ga jij ook leren hoe je deze patronen, blokkades,…..  ontstaan en hoe je ze kan herkennen, erkennen en loslaten.   

Jij leert omgaan met negatieve gedachten en hoe je jouw hoofd tot rust kan brengen.

Ook negatieve emoties worden onder de aandacht gebracht, wat zijn ze, hoe ontstaan ze, en het allerbelangrijkste hoe kan je ze loslaten.

Dit alles krijg jij volledig uitgewerkt mee op papier ook de oefeningen worden hierin duidelijk uitgelegd.

Jij ontvangt ook jouw Nine star ki profiel. Dit profiel kan je zien als een energetische blauwdruk van jouw ZIJN. Hier staan jouw verlangens, behoeften en kwaliteiten in. Maar ook je minpunten en valkuilen zijn hierin terug te vinden. Dit profiel kan je al een heel stuk op weg helpen op jouw ontdekkingsreis naar jezelf. Ook is het een hulpmiddel om jouw blokkades, aanpassingen, overtuigingen helder te krijgen. Als jij ze kent, herkent dan kan je er ook mee werken en hebben ze minder invloed op jouw welzijn. Ook dit krijg jij uitgewerkt op papier.       

Spreekt dit je aan en wil jij groeien, weten, ontdekken en rust, vertrouwen, begrip vinden in jezelf? Dan ben jij van harte welkom.

Workshop: loslaten van negatieve emoties en gedachten.

Waar: Gaarshof 3 2321 Meer

Wanneer: dinsdag 21 december 19u tot 22u

                 donderdag 20 januari 19 u tot 22u

Prijs: 47 euro